Articles guardats
Acord amb Silence, líder en mobilitat elèctrica i energia sostenible

Actualitat Economia sostenible General

Acord amb Silence, líder en mobilitat elèctrica i energia sostenible

Davant d’un dels reptes mediambientals més grans als quals s’enfronta la societat, la contaminació, Caixa d’Enginyers ha signat un acord amb Silence, marca líder de motos elèctriques, perquè el transport és un dels causants principals de contaminació per al planeta. Per això, creiem que és necessari actuar amb urgència davant aquesta greu problemàtica i apostar per la mobilitat elèctrica.

Què és la mobilitat sostenible?

 Enfront d’aquesta problemàtica, la mobilitat sostenible és l’única solució. Aquesta es refereix al conjunt d’accions orientades a fer un ús racional dels mitjans de transport amb l’objectiu de reduir al màxim la circulació del nombre de vehicles contaminants, i desplaçar-nos d’una altra manera alternativa per generar un impacte ambiental mínim o zero.

Aquest concepte neix de la necessitat de cuidar el planeta i el benestar socioeconòmic de les persones, ja que a moltes ciutats més del 80 % de la població està exposada a nivells de contaminació de l’aire superiors als admesos per l’OMS. Aquest fet està causant un gran nombre de morts i afectant especialment la població més vulnerable: nens i nenes, gent gran i persones amb malalties respiratòries.

Caixa d’Enginyers i Silence sumen forces per la sostenibilitat

En consonància amb la nostra estratègia cap a la consecució dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) de l’Agenda 203, ens sentim orgullosos d’anunciar l’acord que hem signat amb Silence, una marca que dissenya, desenvolupa i fabrica vehicles elèctrics i les seves bateries a Barcelona.

mobilitat elèctrica

Destaquem que el model S01 ha estat el més venut el 2021 i 2022, tota una fita per a aquesta nova marca, que va encertar de manera extraordinària amb el seu producte estrella: la bateria extraïble per transportar-la i carregar-la a qualsevol lloc. Amb aquesta bateria, la marca va aconseguir trencar una de les grans barreres a la mobilitat elèctrica.

El seu pla per enguany és ambiciós, i s’ha marcat l’objectiu d’acabar de construir tota una infraestructura i xarxa de bescanviadors de bateria a pràcticament totes les províncies d’Espanya a finals d’any, fet que permetrà buscar el bescanviador més pròxim i canviar la bateria extraïble.

La mobilitat sostenible no és un pla d’acció centrat únicament a reduir les emissions dels vehicles contaminants, sinó que pretén potenciar l’ús d’altres alternatives, com la motocicleta elèctrica. Per aquest motiu, hem arribat a un acord amb Silence i Ingenium Shopping que permetrà als socis i sòcies de la cooperativa accedir a la gamma de motos elèctriques de Silence amb un descompte i un finançament preferent a través del Préstec ECO. D’aquesta manera posem a l’abast de tots els nostres socis i sòcies la transició cap a la mobilitat sostenible.

Escolta aquest nou pòdcast en el qual parlem amb Juanjo Llopis, director de Negoci Bancari de Caixa d’Enginyers, i Alejandra Sotelo, responsable de Màrqueting, sobre els ambiciosos plans de futur de la marca Silence, així com sobre els beneficis que podran obtenir els nostres socis i sòcies a partir d’aquest acord.