Articles guardats
CdE PIES GO Dynamic, per als més arriscats!

Finances General

CdE PIES GO Dynamic, per als més arriscats!

Com ja sabeu, el nou producte de Caixa d’Enginyers és el Pla Individual d’Estalvi Sistemàtic de Caixa d’Enginyers (CdE PIES GO), un nou concepte d’estalvi-inversió que permet realitzar aportacions amb flexibilitat total, tant de manera extraordinària, quan més et convingui, com programant aportacions periòdiques.

A més, és un producte pensat per al llarg termini, en el qual el prenedor diposita les expectatives en una gestió òptima per part de l’equip de professionals del Grup Caixa d’Enginyers, amb l’objectiu de tractar de batre la inflació i intentar aconseguir una millor rendibilitat.

CdE PIES GO és una assegurança de vida estalvi Unit Linked en el qual el prenedor assumeix els riscos de les inversions vinculades al seu contracte, per la qual cosa no està garantit ni el capital ni l’obtenció d’una rendibilitat mínima.

Quines modalitats trobem?

Segons el perfil inversor, trobem tres cistelles diferents on invertir. Si no estàs segur de quin s’adapta millor a les teves necessitats, en Caixa d’Enginyers et realitzarem una prova d’idoneïtat que determinarà si la cistella respon a la teva tolerància al risc i als teus coneixements i experiència previs.

  • Cistella Start, per als perfils més conservadors, inverteix entre un 0% i un 5% en renda variable.
  • Cistella Balanced ISR, per a un perfil més moderat, ja que inverteix entre un 20% i un 50% en renda variable íntegrament en fons d’inversió ISR.
  • Cistella Dynamic, per als més arriscats, ja que inverteix entre un 65% i un 80% en renda variable.

Què caracteritza la modalitat Dynamic?

La cistella Dynamic es compon de fons d’inversió no complexos del Grup Caixa d’Enginyers, generant exposició a diverses classes d’actius. En concret, la composició i distribució és la següent:

A més, l’entitat asseguradora decidirà els fons d’inversió que assigna a la cistella Dynamic i la distribució dels percentatges d’inversió, mantenint en qualsevol moment el perfil d’inversió de la cistella.

D’altra banda, la rendibilitat de la cistella Dynamic depèn directament de l’evolució dels fons d’inversió de l’estratègia contractada, sense que es garanteixi interès o cap rendibilitat mínima. És per això que l’inversor ha de comptar amb la capacitat d’assumir el risc de recuperar menys de l’invertit durant el període que mantingui la inversió, inclòs el període de manteniment recomanat.

Finalment, el nou producte se suma a la cartera de solucions a les necessitats financeres i asseguradores que el Grup ofereix als seus socis i sòcies adaptades a cada etapa de la seva vida i a les seves circumstàncies personals, reforçant l’aposta en matèria de serveis d’assegurances d’estalvi i d’inversió innovadors i responsables.

Escolta el podcast:

Si vols saber-ne més, fes clic aquí.