Articles guardats
Caixa d’Enginyers entre les entitats més valorades

Actualitat Socis

Caixa d’Enginyers entre les entitats més valorades

Caixa d’Enginyers entre les entitats més ben valorades segons la publicació dinero y Derechos de l’OCU

Segons una enquesta elaborada per Dinero y Derechos (publicació de la Organització de Consumidors i Usuaris, OCU), contestada per 7.558 dels seus socis, situa Caixa d’Enginyers com una de les entitats millor valorades, amb un nivell de satisfacció de 82 sobre 100.

L’atenció al client està entre els aspectes que més determinen la satisfacció dels socis. Precisament, Caixa d’Enginyers se situa entre les millor valorades dins d’aquesta categoria. A l’hora de puntuar la satisfacció amb el servei prestat, els enquestats valoren la transparència, els productes senzills, amb estructures de comissions intel·ligibles o que no estiguin subjectes al compliment de condicions difícils d’entendre.

La satisfacció del client amb el seu banc augmenta, més enllà del rendiment, sempre que conservi el que més valoren els seus usuaris: la transparència i el bon tracte.

Durant els darrers anys i com a resultat de la crisi, el sector bancari ha viscut tot tipus de situacions i canvis. Els resultats de l’enquesta anual de l’OCU, a la que li han donat resposta 7.758 socis, reforça el que ja s’apuntava en les d’anys anteriors: algunes petites entitats especialitzades i bancs que operen principalment online reben una valoració més alta que les grans institucions financeres del país. Als usuaris d’un banc el que més els importa és que les condicions siguin bones. I també que ens ofereixi garanties per als nostres estalvis.

Com més transparents i atents, millor

La transparència hauria de ser la màxima prioritat d’un banc. I és que a l’hora de valorar la satisfacció amb el servei és el que els enquestats per OCU més valoren.

Tot i que hi ha una forta correlació entre tenir menys problemes i estar més satisfet amb la pròpia entitat, aquest darrer aspecte el determinen molts altres factors, com una bona atenció  al soci o una operativa online àgil i senzilla. També, l’assistència telefònica està entre els aspectes que més determina la satisfacció, punt en el que Caixa d’Enginyers també sobresurt.

Caixa d’Enginyers apareix doncs entre els millors. Si vols llegir l’article sencer descarrega’t el pdf.