Articles guardats
COVID-19, nou horari d’atenció al públic

Actualitat

COVID-19, nou horari d’atenció al públic

D’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, i com a mesura preventiva per garantir la seva seguretat i la dels nostres professionals, l’atenció a les oficines de Caixa d’Enginyers serà de 9h a 13.30h.

L’accés a les oficines serà restringit, únicament per gestions imprescindibles, i no es permetrà l’atenció de més d’una persona per professional. Li preguem que romangui a l’oficina el temps estrictament necessari, mantingui la distància mínima de seguretat d’almenys un metre i eviti el contacte físic amb les persones.

Us recordem que estem al vostre servei a través dels següents canals:

  • Podeu realitzar totes les vostres operacions i consultes a través de la BancaONLINEwww.caixaenginyers.com i de la BancaMOBILE (podeu descarregar‐la a Google Play o Apple Store).
  • Podeu enviar un correu electrònic al vostre Gerent a través de l’espai El Meu Gerent de la Banca ONLINE o al Servei d’Atenció Digital a d’adreça contacti.cde@caixa‐enginyers.com.
  • Podeu trucar al 933 102 626 (902 300 321) de Banca TELEFÒNICA de 9h a 13:30 i de 14:30 a 19h de dilluns a divendres.

Si us plau, consulteu abans l’horari de les oficines a la nostra web, ja que en funció dels esdeveniments podrien produir‐se canvis en l’horari d’atenció.

Agraïm molt la vostra comprensió i col∙laboració. Si voleu més informació sobre les mesures implementades amb relació al Coronavirus podeu fer clic aquí.