Articles guardats
Les claus per iniciar-te en Borsa

Actualitat Finances

Les claus per iniciar-te en Borsa

A Caixa d’Enginyers hem preparat el minicurs “Les claus per iniciar-te en Borsa”, que consta de 3 capítols en els quals els nostres gestors t’ensenyen tot allò que cal per invertir en borsa i perquè, amb les idees ben clares, puguis començar a prendre les teves pròpies decisions.

Aquesta sèrie de vídeos t’exposaran algunes de les claus per començar a invertir en borsa, sobretot per a tots aquells que encara no us hi heu atrevit.

Eliminant falses creences d’invertir en borsa

En aquest primer capítol, intentem desmuntar els falsos mites que envolten la inversió en accions i que, segurament, són els que t’impedeixen començar a invertir.

De segur que més d’una vegada has escoltat alguna d’aquestes frases: invertir en borsa és només per als experts; necessites molts diners per invertir en borsa; per obtenir rendibilitat has d’assumir el risc. En aquest vídeo, el Francisco Sánchez t’ajudarà a trencar amb aquestes falses creences que portem temps escoltant i que no són tant certes com semblen.

CAPÍTOL 1

Informa-te’n i aprèn a invertir

En aquest segon capítol, t’expliquem on pots trobar tota la informació que necessites per decidir si invertir en una empresa o en una altra i com adquirir experiència per llançar-te a fer la teva primera operació en borsa.

En Toni Cárdenas ens exposa una de les claus abans de prendre cap decisió en borsa: llegir molt. Però segurament et preguntaràs per on començar i què llegir. En aquest vídeo podràs descobrir alguns dels informes que ens poden ajudar a escollir en quina companyia del mercat volem invertir.

Molts d’aquests informes els pots trobar a Enginyers BORSA, entorn al qual pots accedir des de l’apartat de renda variable de la teva Banca ONLINE o de la teva Banca MOBILE. Allà trobaràs tota la informació dels mercats borsaris nacionals i internacionals a un sol clic, com ara cotitzacions de borsa, notícies de borsa, evolució dels índexs borsaris, simulacions de cartera, compra i venda de valors, etc.

CAPÍTOL 2

Uns últims consells perquè estiguis preparat

En aquest últim capítol, el Javier Escuder, com a gestor de renda variable a Caixa d’Enginyers, ens dona alguns consells pràctics perquè aconsegueixis portar els teus diners allà on vulguis que estiguin. Com bé diu el Javier, la por a perdre en la renda variable és el que ens en manté allunyats. No obstant això, estem perdent l’oportunitat d’aconseguir una apreciació mitjana superior al 7 % l’any i amb una rendibilitat mínima positiva a llarg termini.

CAPÍTOL 3

Després de més de 100 anys d’evolució de la renda variable, han emergit lliçons vitals que poden servir de guia i de referent per a futur pròxim. Amb Enginyers BORSA podràs accedir a informes diaris i estratègics que et permetran analitzar com es troba el mercat per poder tenir més informació i estar preparat per començar a realitzar les teves operacions.