Articles guardats

Actualitat

Perspectives del sistema públic de pensions, per Clara Isabel González

TALLERS PREVISIÓ: MADRID, 28 NOVEMBRE 2017

PERSPECTIVES DEL SISTEMA PÚBLIC DE PENSIONS, PER CLARA ISABEL GONZÁLEZ:

Caixa d’Enginyers organitza un nou taller de Previsió amb la participació de Clara Isabel González, que ens explicarà la situació actual i les perspectives del sistema públic de pensions.
A més, Antoni Fernández, Director General de Caixa Enginyers Vida i Pensions, analitzarà els factors clau pera la planificació de la jubilació.

Clara Isabel González és Doctora en economia per la Universidad Complutense de Madrid. Premi FUNCAS-Enrique Fuentes Quintana a Tesis Doctorals. Llicenciada en Ciències Actuarials i Financeres per la Universidad Pontificia Comillas de Madrid. Des de 2012 és Senior Economist al Banco de España. Va ser assessora a !’Oficina Económica del President del Govern d’Espanya (2008-2011). Investigadora a FEDEA (2007-2008). Entre les seves línies d’investigació destaquen l’anàlisi de l’Estat del Benestar, l’envelliment demogritfica nivell internacional i les seves implicacions als sistemes de pensions de repartiment, en particular a la sostenibilitat del sistema de Seguretat Social, així com les reformes del sistema de pensions espanyol.

Taller sobre pensions

Podeu apuntar-vos al taller a través del següent formulari.

*Cada soci pot portar un acompanyant, enviant préviament un correu a tallerborsa@caixa-enginyers.com amb el nom, cognoms i adreca de correu electronic de la persona convidada.