Articles guardats
Segona recollida de la patrulla sense plàstic

Cooperatiu Economia sostenible

Segona recollida de la patrulla sense plàstic

El pròxim 8 de juny, aprofitant que és el Dia Mundial dels Oceans, la Fundació Caixa d’Enginyers i Surfrider realitzem la segona recollida de plàstic a la platja de Malvarrosa (València).

Patrulla Sin Plástico

La situació és crítica, per això hem d’actuar com més aviat millor. Segons Greenpeace cada dia 30 milions de llaunes de plàstic s’abandonen, i, s’han trobat deixalles de plàstic fins a 10 mil metres de profunditat en els mars i oceans. Tota la brossa trobada en el fons marí tarda dècades a desaparèixer per la resistència d’aquest material i això provoca seriosos problemes per a la fauna marina i el medi ambient.

La Patrulla #SensePlàstic ens explicarà la problemàtica de les brosses marines i l’impacte que tenen en el medi ambient. Durant la jornada visualitzarem un documental per a conscienciar als voluntaris i espectadors i, posteriorment, ens centrarem en l’activitat de camp. Explicarem com identificar i classificar la brossa marina. Pots consultar l’escaleta de l’acció aquí.

El primer esdeveniment que vam realitzar va ser en platja de la Barceloneta i va ser tot un èxit. Ara volem igualar i fins i tot augmentar la participació. T’apuntes?

T’esperem!

Patrulla Sin Plástico Patrulla Sin Plástico Patrulla Sin Plástico Patrulla Sin Plástico Patrulla Sin Plástico