Articles guardats
L’assegurança de salut familiar i els seus beneficis

General Social

L’assegurança de salut familiar i els seus beneficis

En articles anteriors, et vam presentar la nova assegurança CdE Salut, en col·laboració amb MGC Mútua, que inclou les cobertures més completes per a tota la família. Una assegurança de salut és un bon complement a la sanitat pública si volem tenir la millor assistència possible. Per a nosaltres i per a la nostra família, en qualsevol moment i davant de qualsevol imprevist de salut que puguem tenir.

Els 10 principals avantatges de tenir una assegurança de salut

  1. Lliure elecció de centre mèdic i d’especialista

 El primer benefici de les assegurances de salut és la lliure elecció del centre mèdic i de l’especialista per a qualsevol situació. Contractar una assegurança de salut ens dona la possibilitat de triar, en un ampli quadre mèdic, el centre i l’especialista que vulguem, ja sigui perquè ens ofereix confiança, pel seu prestigi, per trobar-se prop de casa o de la feina…

  1. Tractaments mèdics innovadors i de qualitat 

El següent avantatge és que la sanitat privada ofereix un servei de qualitat, amb professionals altament capacitats i amb accés a tractaments, equips i tècniques d’última generació i a una gran varietat d’opcions terapèutiques complementàries.

  1. Temps d’espera reduïts

Un dels avantatges més valorats de l’assegurança mèdica és que ofereix una important reducció del temps i de les llistes d’espera a l’hora de fer-se proves diagnòstiques i de disposar-ne dels resultats. A més, quan hi ha un problema de salut concret, ens permet sol·licitar directament una cita amb l’especialista que triem, sense necessitat de passar pel metge de capçalera.

També es redueixen els temps d’espera en els serveis d’urgències, ja que les sales d’espera no estan tan massificades i podem rebre abans l’atenció que necessitem.

  1. Flexibilitat i comoditat

L’ampli quadre mèdic de les assegurances de salut ofereix una gran flexibilitat d’horaris que facilita la compatibilitat amb la vida laboral i personal. I quan no és possible o realment no cal anar al centre mèdic o a la consulta, tenim a la nostra disposició serveis d’assistència telefònica 24 h, assistència a través d’app mòbil, metge a domicili i serveis d’urgències perquè consultem qualsevol dubte relacionat amb malalties, tractaments, etc.

  1. Diferents modalitats i prestacions

Un altre avantatge evident d’una assegurança de salut és que aquesta pot adaptar-se a allò que realment necessites perquè permet triar entre diferents modalitats i prestacions segons la teva situació personal i familiar, pressupost, etc. A més, si ets autònom, comptes amb avantatges fiscals.

  1. Hospitalització més còmoda

En cas de necessitar hospitalització, un altre dels beneficis de les assegurances de salut és que el fet de tenir una assegurança et permet disposar de la teva habitació privada amb un llit addicional perquè un acompanyant t’ajudi de la manera més còmoda, cosa que ens ofereix més tranquil·litat i pot facilitar la recuperació.

  1. Cobertura nacional i internacional

 Si ho necessites i estàs de viatge, amb una assegurança de salut pots anar a centres de tot l’àmbit nacional. A més, moltes inclouen cobertura internacional, que ofereix assistència en pràcticament qualsevol part de món enfront de la sanitat pública, que només la dona en països associats a la targeta sanitària europea.

  1. Compatibilitat amb la sanitat pública

Disposar d’una assegurança mèdica privada no impedeix l’accés a la sanitat pública. Si vols anar a un centre sanitari públic per a alguna consulta, tractament o hospitalització, pots compaginar-ho sense cap problema.

  1. Cobertures de prevenció

L’assegurança mèdica, a més de tractaments, ofereix cobertures de prevenció, com ara revisions i proves preventives per a la detecció primerenca de problemes de salut. I la medicina preventiva és important, perquè pot evitar l’aparició i la propagació de malalties i reduir la necessitat de fer tractaments i altres actuacions sanitàries més costoses.

  1. Altres cobertures

L’últim benefici és que, segons la modalitat contractada en la teva assegurança, disposes també d’altres cobertures. Per exemple, l’assegurança dental, amb una gran diversitat de serveis inclosos, i serveis de benestar, com ara psicologia, logopèdia, acupuntura, fisioteràpia, rehabilitació…

En conclusió, gaudir d’una assegurança de salut et permetrà disposar, per a tu i per a la teva família, d’uns beneficis. En qualsevol moment i davant de qualsevol imprevist de salut. Entra aquí i coneix les nostres cobertures.