Articles guardats
Com escollir la millor assegurança de salut

Actualitat Social

Com escollir la millor assegurança de salut

L’actual situació de la sanitat a Espanya posa en relleu la importància de tenir una assegurança de salut. Més enllà dels serveis personalitzats, avui dia, l’assegurança de salut suposa una garantia per a les nostres famílies de poder accedir a especialistes, proves diagnòstiques i intervencions quirúrgiques en menys temps. Disposar d’una assegurança de salut té, sens dubte, un impacte positiu en la nostra salut i en la dels nostres.

Durant aquesta sessió que va tenir lloc fa pocs dies, Caixa d’Enginyers i MGC Mútua explicaven el valor que ens pot aportar disposar d’una assegurança i quins aspectes cal tenir en compte per escollir l’assegurança de salut més adequada per a cada família. A més a més, van resoldre dubtes que et poden ajudar a l’hora de prendre la teva decisió. Hi van participar Raúl Santos, director d’Estratègia d’Assegurances de Caixa Enginyers, i el doctor Andreu Martínez, director mèdic de Mútua General de Catalunya.

La salut no ho és tot, però sense ella tota la resta no és res

Van iniciar la sessió citant una frase cèlebre de Schopenhauer: “La salut no ho és tot, però sense ella tota la resta no és res”. Per aquest mateix motiu, en aquest webinar no només es va parlar de les assegurances, sinó de la salut en general. T’ajudarà a resoldre alguns dubtes com els següents: Per què des de Caixa d’Enginyers recomanem als nostres socis i sòcies la contractació d’una assegurança de salut familiar? Quin sentit té actualment tenir-la? A més, s’hi van exposar les diferencies entre elles perquè, amb més coneixement del tema, puguem decidir quina és la que més ens convé i s’adapta més a les nostres circumstàncies.

Per acabar, van presentar la novetat d’aquest darrer mes, l’assegurança CdE Salut, que s’ha creat amb MGC Mútua especialment i en exclusiva per als socis i sòcies de Caixa d’Enginyers, i els motius pels quals se’ls ha escollit a ells. MGC Mútua és considerada com la millor entitat d’assegurances de salut d’Espanya, segons l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU). A més, segons les últimes enquestes publicades pel Col·legi de Metges de Barcelona i el de Girona, MGC Mútua és l’entitat de caràcter mutualista més ben valorada pels metges que treballen en el sector assegurador.

Pots veure el webinar sencer aquí:

També compartim el podcast que hem realitzat juntament amb el doctor en el qual ens resol altres dubtes:

Esperem que aquestes sessions amb el doctor Martínez et siguin d’ajuda a l’hora de prendre la decisió d’escollir una assegurança de salut familiar. Pots trobar més informació de totes les nostres assegurances aquí.